Διασκέδαση στην Εύβοια

Καφετέριες, μπαρ και κλαμπ στην Ευβοια θα βρείτε πολλά για να πάτε για καφέ, ποτό και διασκέδαση, μια και μιλάμε για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος.

Καφετέριες στην Εύβοια

Ας ξεκινήσουμε από την Χαλκίδα και την καφετέρια «Pantheon 1900» στην παραλία, το οποίο είναι ανοιχτό και μέχρι αργά το βράδυ για ποτό. Είναι ιδανικό για χαλαρό καφέ ή κρασί από την μεγάλη λίστα κρασιών από τοπικούς αμπελώνες.

Επίσης πολύ καλή επιλογή για καφέ είναι το «Τουριστικό» με την τέλεια θέα, αφού είναι χτισμένο πάνω στο βουνό και βλέπεις όλη τη Χαλκίδα και το κάστρο.

Στην παραλία θα βρείτε πολλές καφετέριες για όλα τα γούστα, όπως το «Flocafe», το «Cinema», το «Πέτρινο» και το σημείο αναφοράς στο τέρμα της παραλίας, το «Yacht» με την ξένη μουσική.

Ένα ακόμα ονομαστό καφέ είναι το «Καφωδείον» απέναντι από τα δικαστήρια λίγο πριν φτάσετε στην παραλία, όπως και το «Enzo».

Στην άκρως τουριστική Ερέτρια θα έχετε να διαλέξετε από ένα πλήθος μαγαζιών για να καθίσετε, αρχίζοντας από το «Παπασωτηρίου» στο οποίο θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για να διαβάσετε ταυτόχρονα.

Επίσης καλές καφετέριες είναι η «Αίγλη», «Βούδας», το beach bar του ξενοδοχείου «Eviana Beach» και το «Daluz» που είναι πάνω στη θάλασσα και το καλοκαίρι οργανώνει πάρτι, συναυλίες και βραδιές camping μαζεύοντας κόσμο από όλη την Εύβοια.

Το «Momenti by Christos» είναι μια εξαίσια επιλογή αν έχετε μαζί σας παιδιά, καθώς εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, τσάι, σοκολάτες, ice tea, γλυκά και παγωτά, έχει υπολογιστές στο εσωτερικό του καταστήματος, που μπορούν τα παιδιά να παίξουν παιχνίδια ή να σερφάρουν στο ίντερνετ.

Αν ο δρόμος σας βγάλει προς την Κάρυστο, τότε να διαλέξετε ανάμεσα στο «Αερικό», στο «Blue Café» και στο «Boutique» που βρίσκεται στην πλατεία Αμαλίας.

Αν προτιμάτε καφέ μπροστά στην παραλία τότε καλές λύσεις είναι το καφέ «Ναυτηλία», το «Γωνιακό», το «Μέσα-Έξω» και τo «Αρχιπέλαγος», που μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τους φοίνικες.

Στα Νέα Στύρα θα βρείτε το πέτρινο «Cafe Ballet» δίπλα στο λιμάνι με την μοντέρνα διακόσμηση και διάφορα άλλα beach bars κατά μήκος της παραλίας.

Μπαρ και κλαμπ στην Εύβοια

Στην κοσμοπολίτικη Χαλκίδα σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε, αφού η νυχτερινή ζωή της είναι μοναδική με μπαράκια και κλαμπ για όλα τα γούστα. Το πιο «in» κλαμπ αυτό τον καιρό είναι το καλοκαιρινό «Gaz» στη Γλύφα Χαλκίδας, που θυμίζει περισσότερο βίλα σε νησί παρά νυχτερινό μαγαζί.

Επίσης ένα πολύ γνωστό στέκι είναι το μπαρ «Μostar», που βρίσκεται στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας με πολλά special events, Guest DJs και πάρα πολύ κόσμο. Στο ίδιο στυλ είναι και το κλαμπ «Mist».

Αν θέλετε να πιείτε χαλαρά το ποτό σας, χωρίς να χάσετε από την ατμόσφαιρα τότε να πάτε στο «Οδός Ονείρων» του τραγουδιστή Αλκίνοου Ιωαννίδη, στο «Κλειδί» ή στο «Crystal» στον πεζόδρομο πίσω από την παραλία, όπου το μέρος θυμίζει νησί.

Ακόμη στην Ερέτρια θα βρείτε μερικά από τα πιο ωραία μπαρ της Εύβοιας, όπως το κατάλευκα διακοσμημένο «Level» , το «Τeatro» και το κοσμικό «Ωκύαλος».

Στην Κάρυστο μπορείτε να καθίσετε στο «Βαρέλια Club», ή αν θέλετε κάτι πιο ήσυχο στο μπαρ «Όστρια», μπροστά στην παραλία.

Τέλος στα Νέα Στύρα θα βρείτε το ατμοσφαιρικό μπαρ «Rock» που είναι ιδανικό τα βράδια για ποτό, καθώς το κύμα σκάει στα βράχια κάτω από τα πόδια σας και σας κάνει να θέλετε να μείνετε για πάντα εκεί.


Διαβάστε Ακόμα για την Εύβοια:

Σχολιάστε